Cijena je uvijek nešto oko čega se, posebno u današnje vrijeme, vodi puno računa i brige. Svakoga prvo zanima cijena, stoga smo pripremili za Vas cjenik nekoliko paketa naših usluga kako biste dobili okviran uvid u naše cijene koje pak ovise o složenosti posla i određuju se na temelju konkretnih poslovnih zahtjeva.

Odabir računovodstvenog servisa ne smije ovisiti samo o cijeni usluga. Preniska ili previsoka cijena nije nužno i garancija kvalitete usluge. Stoga obratite pažnju na omjer kvalitete i cijene računovodstvenih usluga.

Finex media d.o.o. osigurava Vam kvalitetnu računovodstvenu uslugu po povoljnim cijenama. Sa svakim klijentom potpisujemo ugovor u kojem je točno specificirano koje usluge za Vas obavljamo tako da točno znate što dobivate za uloženi novac.

Cijena knjigovodstvenih usluga ovisi o nekoliko čimbenika:

  • vrsti poreznog obveznika,
  • vrsti djelatnosti,
  • veličini poslovanja,
  • broju zaposlenih,
  • broju dokumenata koji se knjiže,
  • da li ste u sustavu PDV-a,
  • o ostalim dodatnim uslugama po Vašoj želji.

Konačne cijene knjigovodstvenih usluga određuju se na temelju utvrđenog opsega posla i formiraju nakon razgovora s Vama. U cijenu knjigovodstvenih usluga uračunati su naši savjeti i konzultacije s područja ugovorenog posla. Nastojimo svakom klijentu pružiti maksimum usluga za uloženi novac.

Posebnu pažnju posvećujemo početnicima kako bismo im olakšali prve korake u poslovanju.

Tajnost plaća jedan je od osnovnih elemenata upravljanja ljudskim resursima te razlog zbog kojeg se mnoga poduzeća odlučuju upravo za povjeravanje obračuna plaća pouzdanom partneru izvan tvrtke.

Finex media d.o.o. ima standardizirane i visoko automatizirane procese obračuna plaća. Osiguravamo tajnost i sigurnost svih podataka. Za svaki obračun klijentu isporučujemo propisane izvještaje te smo iste u mogućnosti predavati elektronski za naše klijete.

Finex media d.o.o. nagrađuje Vašu vjernost!

Vjernim klijentima osiguravamo dodatni popust za avansno plaćanje kroz razdoblje od godinu dana.

Našim klijentima odobravamo dodatni popust ukoliko uslijed njihove preporuke proširimo bazu svojih klijenata.

Novim klijentima nudimo 6 mjeseci besplatnog oglašavanja na našoj web stranici putem bannera. 

Svim našim klijentima nudimo i mogućnost izrade video reklame (oglas, telop ili banner) po znatno nižim cijenama.

Želite li saznati točan izračun cijene računovodstvenih usluga za Vaše poduzeće te kako Vam možemo pomoći,  slobodno nam se obratite na info@finexmedia.hr ili telefonom na 01/ 78 999 15.

© Copyright - Finex Media