Finex media d.o.o. osnovana je s ciljem pružanja kvalitetnih računovodstvenih usluga na području Hrvatske. Svojim profesionalnim uslugama klijentima osiguravamo pravovremene i potpune informacije te točno i pouzdano vođenje poslovnih knjiga.

Naš tim sastoji se od financijskih eksperata koji pažljivo brinu o poslovnom uspjehu svakog pojedinog klijenta. Vlasnica Društva i voditeljica tima članica je Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika – Sekcije internih revizora. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranom stručnom usavršavanju naših zaposlenika osiguravamo ažurno praćenje svih zakonskih i računovodstvenih promjena i propisa. Surađujemo s financijskim savjetnicima iz Porezne uprave, FINA-e, RRIF-a, pratimo stručnu literaturu i pohađamo seminare kako bismo Vam uvijek osigurali kvalitetnu, promptnu i točnu uslugu. Uz pomoć sofisticiranih softverskih rješenja odgovaramo na sve izazove koji se pred nas postave.

Naši poslovni partneri naša su snaga. U dosadašnjem radu s poduzetnicima različitog profila poslovanja upoznali smo se s posebnostima širokog spektra djelatnosti što nam omogućuje širenje znanja te stjecanje dodatnih pogodnosti, kako za vlastito poslovanje, tako i za naše sadašnje i buduće klijente.

Računovodstvo na koje možete računati!

Kvalitetno računovodstvo jedan je od najvažnijih segmenata u poslovanju svakog poduzeća te preduvjet uspješnog poslovanja. Upravo je iz tog razloga važno odabrati kvalitetan računovodsteveni servis.

Budući da je izvrsnost u poslovanju naš imperativ, svojim znanjem i predanim radom čvrsto nastojimo doprinijeti poslovnom uspjehu svih naših klijenata. Koristeći sve prednosti modernog poslovanja, svojim klijentima osiguravamo pravovremenu podršku, točno i ažurno vođenje poslovnih knjiga te pouzdane savjetodavne usluge. Smatramo našom dužnošću osigurati Vam pravu financijsku sliku poslovanja u svakom obračunskom razdoblju kako biste Vi mogli na vrijeme donijeti najbolju poslovnu odluku i planirati svoje poslovne poteze.

Stoga, Vi usmjerite svoju energiju na svoj primarni posao, a knjigovodstvo prepustite našim stručnjacima!

Obratite nam se s povjerenjem!

Srdačan pozdrav,

Jeanette Maskalan, mag. oec.

direktorica

© Copyright - Finex Media